2023-12-19

MELFEST PÅ STAN ÅTERVÄNDER TILL VÄXJÖ

Inför Melodifestivalens turnéstopp 2024 gör Melfest på stan åter entré i några av årets värdstäder. Denna gång går Melfestevenemanget av stapeln i Växjö, Eskilstuna, Karlstad och Stockholm med aktiviteter, artister och några av barnens stora favoriter för att maxa stämningen inför den stora musikfesten!

Melfest på stan är till för att fler ska ha möjlighet att uppleva Melodifestivalsyran och för att skapa möten mellan artister, publik samt Melodifestivalturnéns partners.

Evenemanget anordnas av Live Nation och SVT tillsammans med kommunerna i syfte att skapa stämning inför den stora musikfesten och bjuda på aktiviteter för hela familjen. Bland annat i form av framträdanden med artister på stora scenen och dans med Sommarskuggan och Bolibompadraken.

– Här i Växjö var det ett stort intresse när biljetterna släpptes och de flesta tog slut väldigt fort. Därför känns det extra kul att få hälsa Melfest på stan välkomna hit. Det blir ett sätt för fler att ta del av evenemanget och den glädje och stämning som Melodifestivalen för med sig, säger Maria Lexert, Växjö & Co.

I Växjö arrangeras Melfest på stan den 17 februari, samma dag som deltävling 3 i Vida Arena. Platsen är Stortorget och evenemanget pågår klockan 11-14.

→ Ta del av hela pressmeddelandet från LiveNation

→ Mer information om Melodifestivalens deltävling i Växjö

Relaterade nyheter