2021-09-27

10-årsfirande med fanwalk till Vida Arena

Lördagen 2 oktober bjuder Växjö kommun, i samarbete med Växjö & Co, Växjö Lakers och Lakers Lakejer, in alla Växjöbor till Linnéparken innan SHL-matchen mot Djurgården.

Det blir aktiviteter i parken, uppsnack med intervjuer på scen, och sedan en fanwalk upp till Vida Arena, ledd av Lakers Lakejer.

– Vi vill uppmärksamma att Växjö Lakers varit i SHL 10 år och att Vida Arena fyller 10 år. Vi vet att många vill träffas för att hylla lagets alla framgångar, och kan nu också se fram emot en ny säsong där vi äntligen kan ta del av idrott på plats, säger Anna Tenje (M), kommunstyrelsens ordförande.

– Det blir första matchen efter att fler restriktioner nu släpps och då känns det jättekul att göra lite extra för publik och för Växjöborna. Vi hoppas att många vill träffas i Linnéparken och sen gå upp till arenan tillsammans med oss, säger Johan Eliasson, ordförande Lakers Lakejerna.

Program 2 oktober:

12.00: Aktiviteter i Linnéparken
12.30: Uppsnack på Linnéparksscenen med bland andra Sam Hallam, Henrik Evertsson, Johan Markusson och Viktor Fasth från Växjö Lakers, och Anna Tenje (M) och Tomas Ekelius från Växjö kommun
13.15: Fanwalk upp till Vida Arena med supporterklubben Lakers Lakejer
Inför matchstart (15.15 mot Djurgården): Aktiviteter utanför Vida Arena, anordnade av Växjö Lakers

 

 

Relaterade nyheter