2023-06-15

Vi söker en kreativ marknadskommunikatör

Vi söker en passionerad och kreativ marknadskommunikatör för att ansluta till vårt drivna team. Som marknadskommunikatör kommer du att spela en nyckelroll i att forma och förmedla Växjös varumärkesidentitet mot marknaderna möten och evenemang.  
 
Ansvarsområden: 
 • Utveckla och genomföra strategier för att stärka Växjö med omnejd som en attraktiv plats för möten och evenemang. 
 • Producera engagerande innehåll för våra olika kanaler så som sociala medier och webb. 
 • Arbeta med pressreleaser. 
 • Skapa inspirerande och informativt innehåll till månatliga nyhets- och medlemsbrev. 
 • Analyser av olika typer av statistik och mätningar. 
 • Utforma och genomföra marknadsföringskampanjer kring olika evenemang. 
 • Samarbeta med externa intressenter så som grafiska designers, copywriters och reklambyråer, för att säkerställa att marknadsföring och kommunikation uppfyller våra mål och är i linje med både Växjö & Co:s och platsen Växjös varumärke. 
Kvalifikationer: 
 • Relevant utbildning och bevisad erfarenhet inom marknadsföring och kommunikation. 
 • Utmärkt skriv- och redigeringsförmåga samt kunna anpassa språk och ton till olika målgrupper och kanaler, både på svenska och engelska. 
 • Erfarenhet av att arbeta med digital marknadsföring, sociala medier och content management-system. 
 • Förmåga att tänka utanför boxen för att skapa innovativa och effektiva marknadsföringslösningar. 
 • Erfarenhet från besöksnäringen är meriterande. 
Vem är du?  
För att trivas i rollen måste du vara en prestigelös, social och nyfiken person. Du är driven, självgående, lösningsorienterad och gillar såväl de analytiska delarna i rollen, som den kreativa möjligheten att driva utvecklingen framåt i de digitala kanalerna. Du är välbekant med den digitala marknadsföringens terminologi, har ett strukturerat arbetssätt och håller dig uppdaterad med den senaste utvecklingen av digitala plattformar. Du talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska. Du har ett öga för grafisk formgivning och layout och har tidigare erfarenhet av marknadskommunikation. Hos oss har du möjlighet att vara med och bidra till vår fortsatta varumärkesutveckling och målsättningen om att Växjö ska vara den mest attraktiva destinationen för möten och evenemang. Du tycker värdskap är viktigt och är en god ambassadör för Växjö. 
 
Om företaget: 
Vi är ett litet kommunalt bolag ägt av Växjö kommun. Vi erbjuder en dynamisk arbetsmiljö där idéer och kreativitet uppmuntras. Som en del av vårt team kommer du att ha möjlighet att påverka och forma vår marknadsföringsstrategi och spela en viktig roll i att främja Växjös attraktivitet. Tillsammans skapar vi ett arbetsklimat som kännetecknas av inspiration, arbetsglädje, kreativitet och ansvarstagande.  
 
Om du har en passion för marknadskommunikation, är strategiskt tänkande och har förmågan att skapa meningsfulla och engagerande innehåll, så är du den vi letar efter! 
 
Tjänsten är på heltid med tillträde enligt överenskommelse, vi tillämpar provanställning på 6 månader. Urvalsarbetet sker löpande och sista ansökningsdag är den 15 augusti.  
 
Välkommen med din ansökan till sara@vaxjo-co.se.
 
För frågor, kontakta 
VD Sara Almkvist 
sara@vaxjo-co.se 
0470-73 32 61 

 

Relaterade nyheter