2022-10-31

Säg hej till Robert!

Vi hälsar Växjö & Co:s senaste tillskott Robert Andersson välkommen till oss! Sen början av oktober har Robert jobbat i organisationen med uppdraget att kartlägga och värva möten och evenemang för att stärka matstaden Växjö. 

– Det känns helt fantastiskt kul att få vara en del av Växjö & Co. En härlig arbetsplats med möjlighet att utveckla Växjö ytterligare som mat- och dryckesdestination, säger Robert. 

Tidigare i år jobbade Robert som projektledare för evenemanget MAT2022 och han är en ölprofil som har drivit bryggerier samt startade Växjö Ölfestival för 10 år sedan. Robert har hållit i hundratals ölprovningar och är ena halvan bakom podden Ölvärlden. 

3 Växjötips från Robert:

  • Gemla Matmagasin – En pärla huserad i en fantastisk miljö i min egen hemby som lyfter fram de lokala råvarorna tillsammans med de bästa lokala dryckerna.  
  • Izakaya Moshi – Jag blir alltid lika glatt överraskad hur bra mat i japansk anda som serveras på denna restaurang. Dessutom med ett intressant dryckesutbud.
  • Chapter House – Som den ölfantast jag är känner jag stolthet att vi har en restaurang som lyfter fram hantverksölen. Perfekt för såväl nybörjaren som fantasten. 

Kontakta gärna Robert om du har någon fundering, vill tipsa om ett matevenemang som passar Matstaden Växjö eller bara vill prata öl. 

Robert Andersson
robert(at)vaxjo-co.se

Följ gärna Robert på @beerwithrobert där han sprider ölkultur!

Relaterade nyheter