2022-06-30

Josefine ska sluta och vi söker ny kollega

VILL DU SÄLJA VÄXJÖ?

Växjö & Co säljer och marknadsför Växjöregionen som destination för möten och evenemang. Vi arbetar för att besökare och aktörer ska välja Växjö framför andra destinationer. Nu söker vi en ny stjärna som ska arbeta med att värva möten och evenemang till Växjö.


SÄLJ/MARKNAD/MÖTEN

Du kommer att arbeta med att sälja in Växjö som mötes- och evenemansstad med huvudansvar för möten. Arbetet innefattar både planering, koordinering och till viss del genomförande av möten.

Vi är ett team med höga ambitioner och vi ser att du som söker är noggrann och en kreativ problemlösare. Önskvärt är att du har erfarenhet från konferensservice.

Vi ser att du trivs att arbeta både i team och självständigt, tar eget ansvar och kan arbeta med flera projekt parallellt. Utöver relevant utbildning och erfarenhet är du driven, kommunikativ och lyhörd. Du besitter en god förmåga att skapa relationer och har ett genuint intresse för Växjö och regionenens utveckling.

Växjö & Co är ett bolag där du får vara med och påverka. Vi erbjuder dig ett stimulerande och omväxlande arbete mitt i händelsernas Växjö. Hos oss kommer du att ingå i ett litet team men samtidigt vara en del av ett större sammanhang och nätverk.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 mån provanställning. 

 

Skicka din ansökan via mail till sara@vaxjo-co.se senast 17 augusti.

Frågor om tjänsten besvaras av Sara Almkvist, 0470-73 32 61

 

Relaterade nyheter