2021-06-16

Sara Almkvist blir ny VD på Växjö & Co

Nu är det klart att Sara Almkvist tillträder som VD på Växjö & Co i augusti. Sara var tidigare regionchef på UF Kronoberg och hon får nu en viktig roll att ta Växjö & Co vidare i bolagets utveckling.

– Jag är glad och hedrad över att få anta rollen som VD på Växjö & Co. Det är en spännande resa vi har framför oss, framför allt i ett ”post coronasamhälle”. Jag vill att Växjö ska bubbla av möten och evenemang som stärker varumärket, och tillsammans med teamet hitta nya kreativa sätt att sätta Växjö på kartan, säger Sara Almkvist.

Sara Almkvist kommer senast från UF Kronoberg där hon har arbetat i sju år, varav de senaste fem åren som regionchef. Sara tillträder som VD den 16 augusti och kommer ha en viktig roll att leda, bygga upp och utveckla verksamheten i framtiden.

– Vi är väldigt nöjda med att ha knutit Sara till Växjö & Co. Hon kommer från en annan bransch och tar med sig nya perspektiv. Dessutom har hon ett väldigt stort lokalt kontaktnät, säger Göran Ivarsson, styrelseordförande i Växjö & Co.

Varmt välkommen till Växjö & Co, Sara!

 

Relaterade nyheter