2023-02-04

Hej till vår nya kollega - Frida!

Vi är glada att presentera Växjö & Co:s nya kollega – Frida Göransson!

I början av året började Frida på Växjö & Co. Hon kommer främst att arbeta med projektledning och införsäljning av möten och konferenser i Växjö. 

Det känns jätteroligt att äntligen vara på plats och få vara en del av det fantastiska teamet på Växjö & Co som är med och utvecklar Växjö som mötes- och evenemangsstad. Jag tycker det känns extra kul att få möjlighet att jobba med möten och evenemang igen men i ett annat sammanhang, säger Frida. 

Frida har de senaste åtta åren arbetat inom Nordic Choice Hotels där hon senast jobbade arbetade som receptionschef på Clarion Collection Hotel Cardinal. Dess för innan som projektledare på Clarion Hotel Post i Göteborg.

 

Fridas 3 Växjö-tips

  • Grillplatsen vid Jägaregap – älskar att vara ute i naturen med min familj så här är ett tips på en fin grillplats med utsikt över Helgasjön
  • Växjösjön – i mina ögon en fin Växjöpärla både för promenader, en löptur, lek i parken eller att strosa runt med en glass en solig sommardag.
  • Massimo – Italien ligger mig varmt om hjärtat så hit går jag gärna för att få en touch av Italien när längtan efter en god pasta är stor.

Relaterade nyheter