2016-10-31

Lördagens Melodifestivaldeltävling i Växjö - redan slutsåld

Biljetterna till den TV-sända deltävlingen i Växjö, lördagen den 18 februari, är redan slutsålda. Trycket på biljetter har varit högt men det finns fortfarande chans att gå på premiären på fredagen och matinéföreställningen på lördagen. Biljetterna släpptes idag, 31 oktober, kl. 9.00.  

Vi vet sedan tidigare att Melodifestivalen är ett arrangemang där biljettrycket är högt. Att det redan är slutsålt till den TV-sända lördagsföreställningen är otroligt roligt och positivt för Växjö, säger Thomas Karlsson, näringslivschef på Växjö kommun.

Det är fjärde gången Växjö står som värd och vi ser fram emot att återigen få välkomna Sveriges största musiktävling till vår stad, fortsätter Thomas.

 

Den 17 och 18 februari kommer Melodifestivalen till Växjö. Fredag kväll, lördag lunch och lördag kväll är det publika föreställningar. Lördagens kvällsshow TV-sänds av SVT. Under hela veckan kommer det att råda Melodifestivalfeber i Växjö.

Vi kommer att ordna aktiviteter och överraskningar under hela Melodifestivalveckan för att skapa en härlig stämning. Vårt mål är även att sätta en småländsk prägel på Melodifestivalen när de besöker Växjö, säger Peter Knutsson på Växjö & Co.

 

Boka biljetter till fredagspremiären eller lördagsmatinén: Melodifestivalen 2017

 

För mer information;

Växjö & Co: Peter Knutsson 0470-73 32 61

Växjö kommun: Thomas Karlsson 0470-414 02

 

Relaterade nyheter