Mitt i Småland, mitt i södra Sverige

Det är i Växjö som vägarna möts.

Du tar dig enkelt till Växjö

Resan är en viktig del av mötet. Vare sig det gäller att ta sig till Växjö eller mellan olika platser väl här. Till Växjö tar ni er enkelt med flyg, tåg, buss eller bil. Det är i Växjö som vägarna möts, och så har det varit sen staden en gång fick sitt namn. Hit reser ni enkelt via de stora vägarna – inte mindre än sex riksvägar möts här.

Till vår flygplats Växjö Smaland Airport kan man i dagsläget flyga från Bromma/Stockholm samt till och från en rad städer och charterdestinationer i Europa. Med tåg tar man sig från Stockholm till Växjö på 3,5 timmar och från Malmö på två. Från Köpenhamn till Växjö tar det mindre än tre timmar.

Växjö & Co hjälper dig rätt med transport

Behöver ni transporter när ni väl är här är det inga problem. Vi hjälper dig med allt från hyrbilar och taxi till minibussar och helturistbussar för 60 personer. Det gör det enkelt att planera in en hyttsill i glasriket som komplement till din konferens i Växjö, eller att dra fördel av den natur som finns strax utanför stadskärnan.

Du som arrangör är viktig för oss och för Växjö. Därför kan du vara säker på att vi gör vårt allra bästa för att ditt möte ska bli så lyckat som möjligt. Välkommen att höra av dig. Vi finns bara ett samtal bort.

Läs mer här

Växjö & Co hjälper dig rätt med transport

Resa inom Växjö 

Det är enkelt att utforska Växjö. Växjö är stort, men ändå litet – du når allt inom 15 minuter från ditt hotell, och med allt menar vi mycket.

Klicka på länken för att läsa mer om hur du enklast reser till Växjö och inom Växjö med kollektivtrafik.

Läs mer här

Resa inom Växjö