Staden där människor möts

I en liten stad blir människan stor, kanske är det därför så många trivs i Växjö.

Staden där människor möts

I en liten stad blir människan stor, kanske är det därför som så många trivs i Växjö. Vi är stolta över vår mångkulturella, ungdomliga och framåtsträvande stad. Växjö är en mötesstad framför andra. Oavsett om det gäller en EU-konferens med internationella deltagare eller det lilla företagets personalträff. Växjö Konserthus är en av Sveriges bästa konferensarenor för upp till 800 personer, och det finns mängder med andra konferensmöjligheter i och runt staden.

Technical Visits

Växjö är en populär stad att besöka för så kallade Technical Visits, framförallt på miljöområdet. Besökarna kommer från hela världen, men främst från Kina, Japan, USA, Frankrike och Kanada. Självklart är också svenska kommuner flitiga miljöbesökare i Växjö. Besökarna vill oftast titta mer på och lära sig mer om bioenergiproduktion (el, fjärrvärme och fjärrkyla), energieffektiva hus, passivhus och avloppsreningsverk med biogasproduktion.

Läs mer här

Technical Visits

Sätt guldkant på ditt möte

Vad än anledningen för ditt möte är, så vill vi hälsa dig välkommen till Växjö och vår region. Vi har tagit fram en lista, med aktiviteter och underhållning, för er som har möten i Växjö med omnejd. Tanken är att det ska vara lätt att hitta det där lilla extra som kan sätta guldkant på just ert möte.

Läs mer här

Sätt guldkant på ditt möte