Möteslokaler

Från det lilla mötet till den stora kongressen.

Möteslokaler

Det finns mängder med konferensmöjligheter i Växjö. Konferera på ett av Sveriges yngsta slott, på någon av de stora hotellkedjorna, på Skandinaviens första gastrohotell som lockar matvänner från hela gourmetvärlden eller på något mysigt mindre hotell. Valmöjligheterna är många.

Växjö Konserthus

Växjö Konserthus är en av Sveriges främsta konferensanläggningar. Med Växjö Konserthus som bas skapas fantastiska möjligheter för större konferenser. Med 21 konferenslokaler i olika storlekar, varav den största tar upp till 800 personer, finns alla möjligheter att tillgodose olika kongressers lokalbehov.

Växjö Konserthus ligger mitt i centrala Växjö med gångavstånd till järnvägsstationen och ca 8 km från Växjö Flygplats. Fem fyrstjärniga hotell finns inom promenadavstånd och inom 5 minuter bilresa finns ytterligare hotell.

Läs mer här

Växjö Konserthus

Möteslokaler

I Växjö finns flera hotell och konferensanläggningar för olika möten och valmöjligheterna är många. Vi har listat flera lokaler i Växjö som tar mellan 100-200 personer.

Tveka inte att höra av dig till någon av anläggningarna eller till oss på Växjö & Co så hjälper vi dig till ett lyckat möte i Växjö.

Läs mer här

Möteslokaler