Teamwork

Teamwork

BACKPACKER, KRYAST

Antal personer: passar både mindre och större grupper
Beskrivning: I denna spännande lagtävling ställs ni inför varierande utmaningar i form av att knäcka koder, bygga soltempel och transportera radioaktivt avfall. Besöken på de olika världsdelarna bjuder på en härlig mix av utmaningar, vilka ställer krav på gruppens samarbete, kommunikations- och problemlösningsförmåga.

Tidsåtgång: ca 2 timmar
Kontaktperson: Johan Ekelöf, Kryast
Telefonnummer: 076-341 41 34

 

INLÅST

Antal personer: Rummen tar 3-6 personer ( 3 mobila koncept: Väskan kan ta upp till 180 personer. Kuben 15-44 personer. Byråkampen 20-36 personer)
Beskrivning: Inlåst är en kreativ utmaning. I ett av Rummen, där deltagarna blir inlåsta i ett rum i 60 min, har de som mål att finna den nyckel som leder dem ut ur rummet. För att lyckas krävs ett gott samarbete med att lösa de problem och utmaningar som laget ställs inför.

Tidsåtgång: Mellan 60–90 minuter
Kontaktperson: Inlåst Escape Games Växjö
Telefonnummer: 070-736 08 59

 

GET THE POINT – THE ULTIMATE RACE

Antal personer: minst 10 personer
Beskrivning: Poängjakt i Kosta. Get the Point är en tävling och ett äventyr som tar dig ut i omgivningarna runt Kosta Boda Art Hotel. Med hjälp av iPads navigerar lagen sig fram till angivna platser. När laget befinner sig i rätt zon ställs de inför en utmaning eller fråga. Utmaningarna är garanterat Google-fria – det krävs genuint samarbete för att komma fram till lösningarna

Tidsåtgång: 1-2 timmar
Kontaktperson: Kosta Boda Art Hotel
Telefonnummer: 0478 – 348 34

 

KULINARISK 10-KAMP, ASA HERRGÅRD

Beskrivning: Kulinarisk tipsrunda med olika stationer där man svarar på matrelaterade frågor och smakar på olika produkter och råvaror. Detta kan tex vara att definiera vilka druvor som använts för att tillverka ett visst vin, vilken krydda det är i ett bakverk osv. 10-kampen genomförs i lag och vinnande lag utses under kvällen.

Tidsåtgång: Ca 45 min-1 timma
Kontaktperson: Asa Herrgård
Telefonnummer: 0470-73 91 80

 

MUSIC QUIZ, ÖJABY HERRGÅRD

Antal personer: minst 10 personer
Beskrivning: Trissa tävlingsinsikten och låt det andra laget få veta vad skåpet ska stå. Teambyggande tävling som även inkluderar andra ämnen än musik.

Tidsåtgång: Ca 2 timmar
Kontaktperson: Öjaby herrgård
Telefonnummer: 0470 – 70 16 20

 

MÄSTARNAS MÄSTARE, KRYAST

Antal personer: Passar både mindre och större grupper.
Beskrivning: En utvecklande och rolig lagtävling där ni får prova grenar inspirerade av TV-succén Mästarnas Mästare. Grenarna bjuder på en härlig mix av utmaningar, vilka ställer krav på gruppens samarbete, kommunikations- och problemlösningsförmåga. Varje lag anpassar sig laguppställning efter förutsättningarna i den aktuella tävlingen vilket möjliggör ett aktivt deltagande från alla.

Tidsåtgång: Ca 2 timmar
Kontaktperson: Johan Ekelöf, Kryast
Telefonnummer: 076-341 41 34

 

HERRGÅRDSKAMPEN – VEM BLIR MÄSTARE?, ASA HERRGÅRD

Beskrivning: Tillsammans med våra guider ger ni er in i en skogligt inspirerad mångkamp. Här krävs både teamwork och tankearbete. Kampen utformas enligt överenskommelse och önskemål från dig som bokar, vi har olika grenar som går att välja emellan. Är ni en liten grupp går kampen att genomföra som en teambuildning-aktivitet, men fungerar även utmärkt för de som vill kämpa mot varandra. 

Tidsåtgång: Ca 1-2,5 timmar
Kontaktperson: Asa Herrgård
Telefonnummer: 0470 – 73 91 80

 

THE TV-SHOW, KRYAST

Antal personer: Passar både mindre och större grupper.
Beskrivning: En teambuildingaktivitet inspirerad av tävlingarna Bäst i test, Bytt är bytt och På spåret. Delmomenten är inspirerade från tv-programmen och utmanar deltagarnas samarbets- och problemlösningsförmåga. Tävlingen genomförs lagvis och avslutas i en rafflande final mellan de två bästa lagen. Starta dagen med 45 minuter eller fyll på med energi i samband med eftermiddagskaffet. Oavsett när på dagen passar 45 minuter utmärkt som en del i att göra er konferens lustfylld, kreativ och utvecklande. 

Tidsåtgång: Ca 45-60 min
Kontaktperson: Johan Ekelöf, Kryast
Telefonnummer: 076-341 41 34

 

*Vi reserverar oss för eventuella ändringar hos de olika aktörerna.