tillsammans för vårt växjö

Växjö är en stad där man träffas, umgås och utvecklas. Tillsammans ser vi nu till att Växjö fortsätter vara staden och platsen vi älskar

Vi gör det tillsammans – för vår skull

För hotellet där ni hade er första hemester, för baren där ni möttes. För butiken där du alltid hittar de bästa presenterna, för caféet med godast kaffe. För restaurangen som blivit som ett andra hem och för konferensanläggningen där du och kollegorna kläckt de bästa idéerna. Coronaviruset har drabbat hotellen, restaurangerna och handlarna hårt. Men tillsammans ser vi till så att staden fortsätter leva.

I sommar har vi alla möjligheter att passa på att utforska vår egen hembygd och ta en hemester på ett hotell. Tröttnar ni på att stå vid grillen erbjuder de flesta restaurangerna take away eller till och med hemkörning. När hösten sen kommer passar det utmärkt att ta en kickoff med jobbet på ett av stadens hotell eller konferensanläggningar. Redan nu kan ni boka säkra möten hos dem. Tillsammans – för vår egen skull – håller vi Växjö levande.

 


 

 

I Växjö kan man mötas

Att ersätta fysiska möten kan vara svårt. Växjö erbjuder flera möjligheter att träffas säkert i både små och stora grupper. Hotell och konferensanläggningar har luftiga, anpassade mötesrum. Vill man vara utomhus är naturen ständigt närvarande. Vad sägs om ett walk and talk runt Växjösjön?

Läs mer här

I Växjö kan man mötas

Låt ute bli det nya inne

Nu är bästa tiden att kombinera frisk luft, natur och möten. Vad sägs om att utmana kollegorna på kubb och grilla i Bokhultet? Kanske ta en stadsvandring och lära sig något nytt om sin hemstad. Många restauranger har också take away och utkörning om man vill börja sommarfesten eller kickoffen med en gemensam lunch utomhus. I Växjö finns det gott om utomhusaktiviteter att välja mellan för både konferens och möten.

Läs mer här

Låt ute bli det nya inne

Starta hösten säkert

Starta hösten med en gemensam kickoff. Hotell och konferensanläggningar i och runt Växjö har luftiga mötesplatser där ni kan träffas hela företaget. Umgås, spåna idéer och starta upp hösten tillsammans i säkra miljöer och anpassade lokaler. Ta gärna del av våra konferenserbjudanden för att kicka igång hösten på bästa sätt.

Läs mer här

Starta hösten säkert