Spela golf i Växjö

Proffs, nybörjare, gammal eller ung. Växjös golfutbud har något som passar alla.

Golf

18-HÅLS PARK- OCH SKOGSBANA 

Belägen mitt i ett naturreservat ligger Växjö Golfklubb med 18 spännande och utmanande golfhål. Det är en kombinerad park- och skogsbana designad av Douglas Brasier. På Araby Wärdshus, som är vackert beläget vid Helgasjön, äter du gott innan eller efter rundan.

18 HÅL OCH 6-HÅLS PAY & PLAY 

Glasrikets Golfklubb är en naturskön golfbana i naturreservatet Fylleryd endast 4,5 km från Växjö centrum. 18 hål och 6-håls pay and play som är öppen för alla. Här spelar du i skiftande natur med inslag av stengärdsgårdar, bokskog och hagar. Passar både erfarna golfspelare och nybörjare.

FOTBOLLSGOLF OCH 9 HÅL

15 minuters bilväg från Växjö centrum ligger Rockatorp med en naturnära korthålsbana på 9 hål. Här kan ni även spela den populära fotbollsgolfen som går genom däck, över dike och en tur in i hagen. Fotbollsgolfen består av 18 hål med varierande svårighetsgrad.

ÄVENTYRSGOLF FÖR HELA FAMILJEN

På den här 12-hålsbanan kan både stor och liten spela. Varje bana har olika svårighetsgrad och det finns klubbor för både den lilla och den stora spelaren. Banorna är gjorda av konstgräs, bäckar och broar. På Evedalsområdet hittar ni dessutom fler aktiviteter, restauranger och glass.