Nya tider -> nya sätt att mötas

Nya tider kräver nya sätt att mötas på

Många väljer just nu att undvika folksamlingar och stora konferenser, men att helt ersätta fysiska möten kan vara svårt. Ett tips kan vara att istället mötas på hotell och konferensanläggningar som erbjuder säkra mötesplatser som anpassats efter rådande riktlinjer. I Växjö är dessutom naturen ständigt närvarande, vilket gör det lätt att lägga aktiviteter och gruppdiskussioner utomhus istället för i grupprum.

Hotellen i Växjöområdet fortsätter att hålla öppet och har vidtagit många åtgärder för att följa de föreskrifter som finns. Vill du ha ett fysiskt möte finns därför alla möjligheter för det i Växjö. Hotellen har stora lokaler med luftig möblering som är anpassade och säkra för ändamålet. Sällskapet kan också få mat och fika levererad direkt till mötesrummen för att på så sätt minimera kontakt med andra personer. Gäster på hotellen ska alltid kunna känna sig trygga. 
 
För att göra mötena och hotellvistelsen ännu säkrare har alla hotell i regionen utökat sina städrutiner i allmänna utrymmen där dörrhandtag, knappar och vred nu städas och spritas noggrant. Handsprit finns också tillhands på allmänna ytor, precis som i receptionen och på toaletter. Visa hotell har även engångshandskar att låna ut. 

 

Aktiviteter utomhus
Växjö bjuder på flera möjligheter att mötas i naturen, vilket gör det enkelt att vara utomhus under pauser eller vissa delar av en mötesdag. Ett tips kan vara att ta ett walk and talk-möte runt Växjösjön istället för gruppmöten i mindre rum. Vill ni ha någon teambyggande aktivitet under dagen har Växjö många platser att upptäcka. Vad sägs till exempel om en stadsorientering som avslutas med grillning i naturreservatet Bokhultet?  

 

Gemensamt erbjudande
Hotell- och konferensanläggningarna i Växjö med omnejd har tagit fram ett gemensamt möteserbjudande. Det innebär att alla anläggningar erbjuder möteslokaler med luftig möblering som är anpassade efter gällande regler och riktlinjer. Deltagarna har också möjlighet att boka av fram till två veckor innan mötets startdatum. Lunch och fika kan serveras i möteslokalerna om deltagarna önskar. 

När vi alla hjälps åt kan vi tillsammans anpassa oss och rätta oss efter det nya läget för att kunna erbjuda de bästa konferensmöjligheterna.