Nya sätt att mötas

Digitala mötesformer och coronaanpassade arbetsplatser.

Nya sätt att mötas

Digitala mötesformer

Pandemin har påverkat hur vi träffas och digitala möten har ökat det senaste året. Det kan vara svårt att ersätta fysiska möten helt och vi hoppas på att succesivt få välkomna mötesdeltagare till Växjö igen. Det kanske inte är möjligt varje gång eller för alla mötesdeltagare. Ett bra och effektivt alternativ är hybridmöte som innebär att man kombinerar fysiskt deltagande med virtuella delar som möjliggör att vissa deltagare kan vara med på distans. Växjös mötesanläggningar kan skapa flera digitala lösningar för mötet som förinspelade sändningar, livestreaming och hybridmöten.

Träffas säkert på plats i Växjö

Växjö erbjuder flera möjligheter att träffas säkert i både små och stora grupper. Hotell och konferensanläggningar har luftiga, anpassade mötesrum. Vill man vara utomhus är naturen ständigt närvarande. För er som vill vara på plats i Växjö, men vill träffas och jobba på ett smittsäkert sätt finns flera alternativ i Växjö. Nedan har vi listat några av Växjös anläggningar som har erbjudanden på alternativa lösningar i dessa speciella tider. Vad sägs som en ”Walk and talk” i slottsmiljö eller ett innovativt VR-möte?

Tveka inte på att höra av er om ni vill ha hjälp att hitta en bra lösning för ert möte i Växjö! 

 


 

PM & Vänner Hotel

Digital Studio
PM & Vänner Hotel bygger upp en studiomiljö och antingen sänder live eller spelar in exempelvis en föreläsning. Föredragshållaren och åhörarna kan välja att antingen vara på plats eller delta på distans. 

VR-möte
Upplev att ni är på plats trots att ni inte är det. PM & Vänner Hotel har byggt upp sina lokaler via 360-graders scanning och genom VR kan deltagare uppleva dem utan att vara fysiskt på plats. 

PM & Vänner workspace
Trötta på att sitta hemma och behöver ett miljöombyte inom er arbetsgrupp? Måndag-fredag, mellan 09.00-16.00, kan ni jobba och hålla mindre möten på PM Bar. Nybryggt kaffe och hotellfrukost ingår. 

PM & Vänner Hotel

Elite Park Hotel

Digital Studio
På Elite Park Hotel i Växjö erbjuder vi en fullutrustad studio där det finns möjlighet för att livestreama och spela in allt från digitala möten, konferenser eller events. För att sätta guldkant på er dag så kan ni även boka till fika, lunch eller annan mat och dryck enligt önskemål.

Elite Park Hotel

Teleborgs Slott

Energikonferens 
Miljön påverkar självklart upplevelsen av konferensen, men lika viktig är maten och kringaktiviteterna. Teleborgs Slott har skapat ett koncept där all mat är grön och hälsosam. Vi föreslår en ”Walk and Talk” runt Trummen, en tur på 3 kilometer. Hjärnan får syre och tankarna blir klarare när man får tänka utomhus. Allt inlindat i slottets vackra miljö. Energibarer och frukt serveras och alla måltider är vegetariska på närodlade grönsaker.

Kontor för en dag
Flytta ditt kontor till slottet för en dag. Få miljöombyte och låt dig inspireras i slottsmiljö. Du kan få lunch och fika till rummet där du sitter eller ta en paus och besök oss i restaurangen. I paketet ingår eget rum på slottet, förmiddagsfika, lunch, eftermiddagsfika samt fritt Wifi.

 

Teleborgs Slott

Villa Vik & Toftastrand

Hemmakonferensen
Eftersom konferensen eller mötet med största sannolikhet blir digitalt vill Toftastrands konditori hjälpa till – trots att var och en sitter på sitt hemmakontor. Vid de fysisk träffarna betyder mat och fika mycket för upplevelsen. Beställ ett paket till var och en som kan hämtas upp i bageriets egna drive in – Bakluckan. Det går även att få en hälsning i varje mötespaket. 

Om ni är ett mindre sällskap finns det självklart bra konferensmöjligheter på plats hos Villa vik och Toftastrand. 

 

 

Villa Vik & Toftastrand