@govaxjo

insta_logo

Är du nyfiken på Växjö? På instagramkontot @govaxjo kan du varje vecka följa både kända och okända Växjöbor. De visar upp sin bild av Växjö och ger tips på smultronställen, allt från gatukonst till kvarterskrogar.

Vill du instagramma eller har tips på någon du vill se som instagrammare? Hör av dig till martina(at)vaxjo-co.se. Och du – tagga gärna dina egna Växjöbilder med #govaxjo 🙂

KOMMANDE INSTAGRAMMARE

 

VECKA 47 -> EMMA PETERSSON UCAL

v. 47 Emma_govaxjo

Hej! Mitt namn är Emma Petersson Ucal. Jag är 23 år gammal och driver Blomstra by Emma ihop med Emma Skogh. Som ni säkert kan lista ut så är blommor en stor del av mitt liv. På fritiden tränar jag en hel del och umgås med mina nära och kära så ofta det går! Jag gillar dessutom att laga, men framförallt, äta god mat. Under den här veckan ska ni få följa mig och se vad jag hittar på!

VECKA 48 -> ANNA ROSÉN

v. 48 Anna_govaxjo

Jag är 34 år gammal och bor sedan 13 år i Växjö. Varannan vecka bor jag tillsammans med mina söner och våra marsvin, och varannan vecka bor jag tillsammans med bara marsvinen. När jag inte jobbar är jag aktiv i Växjö Roller Derby, instruerar i yoga, går på quiz eller något annat gött.

Under veckan får ni följa med mig i min, ganska omväxlande, vardag.

VECKA 49 -> VIOLETH BERGSTRÖM

v. 49 Violeth_govaxjo

Jag heter Violeth Bergström och är pensionerad frisör. Jag är gift, har 3 barn och 7 barnbarn som betyder väldigt mycket för mig. År 2013 återupptog jag traditionen med en lucia i Växjö och startade föreningen Växjö Lucia och där lägger jag ner hela min själ och mitt hjärta.

Jag är en livsnjutare som tycker om god mat och ett gott vin, jag älskar musik och är ute och sjunger en del. Under min vecka kommer ni att få följa med på luciafirande, kanske lite vattengympa, tennis eller något annat kul som dyker upp i min vardag. Vi får se vad som händer 🙂 Välkomna till min vecka.

VECKA 50 -> SAMDRI VAIRAGI

v. 50 Samdri_govaxjo

Hej mitt namn är Samdri Vairagi, född och uppvuxen utanför Växjö, bott i stan i 9 år. Utbildad sommelier, med ett förflutet på stjärnrestauranger runt om i Norden, men är nu sedan ett år tillbaka i Växjö och jobbar som krögare på Kafé de luxe i Växjö, samt Far i Hatten och Grand öl & mat i Malmö. Ni kommer få följa mitt arbete här i Växjö, med allt vad att driva restaurang, nattklubb och kulturscen innebär. Har vi tur hinns det med en lite gnutta fritid också.


FÖREGÅENDE INSTAGRAMMARE

Vecka 46: Felix Göthberg
Mitt namn är Felix Göthberg. Jag är en 19-årig kille som är både född och uppvuxen i Växjö. Jag jobbar som säljkonsult på Göthberg AB, där jag just nu lägger mycket av min tid hos icmedia. I kombination med detta och familjen, ägnar jag väldigt mycket tid uppe på Växjös fina arenastad där jag spelar innebandy i Växjö Vipers. Under min instagramvecka kommer ni får följa med mig till jobbet, till träningen men även se vad jag gör när jag varken jobbar eller tränar.
Varmt välkomna till att dela denna veckan med mig!

Vecka 45: Josefin Engelholm

Jag är 36 år och bor på Hovshaga med min man och våra 3 barn. När jag inte jobbar tränar jag barnen i Haif innebandy, tränar Rollerderby som skakig nybörjare, njuter av att vandra på en massa olika skogsstigar ihop med vår hund eller driver familjens projekt #medanviser

Ni får under veckan följa med mig på en blandning av dessa aktiviteter runtom i Växjö.

Vecka 44: Carolina Toresson

Mitt namn är Carolina Toresson. Jag är född och uppvuxen i Växjö och jobbar som PR & Kommunikationschef/Eventansvarig på Växjö Lakers. Under min vecka kommer ni att få hänga med mig bakom kulisserna i mitt arbete samt i mitt privatliv. Det kommer bli en vecka fylld med inslag som kan komma att handla om allt från hockey, träning och möten till restaurangbesök och shopping.

Varmt välkomna att följa mig under min vecka!

Vecka 43: Johan Nihl

Mitt namn är Johan Nihl. Jag är en 40 årig Växjöbo som bor på Öster tillssammans med min sambo och två döttrar. Jag jobbar som kökschef på Elite Park Hotel/Växjö Konserthus, ett väldigt varierande arbete där vi tar hand om allt från 5 till 800 gäster. Under veckan skall ni få följa mig på mitt arbete och på min fritid.

Vecka 42: Ida Sköld

För snart tio år sedan lärde jag känna Växjö. Jag flyttade hit för att plugga på universitetet och började så smått bekanta mig med staden. Min relation till Växjö har växt sig allt starkare under åren och nu har jag och min man precis blivit husägare. Något av det bästa med Växjö tycker jag är alla mysiga yogastudios och trevliga restauranger men inte minst de fina MTB-slingorna i skogen. Mitt namn är Ida Sköld och under veckan kommer ni att få se lite utav mitt Växjö.

Vecka 41: Gunilla Hellgren

Gunilla Hellgren heter jag och driver företaget Gunilla Hellgren Media som producerar filmer till företag och organisationer med fokus på storytelling. Jag producerar också dokumentärfilmer och biografifilmer på beställning. Under september visar jag min film, Öhmans Handelsträdgård, på äldreboenden i Växjö kommun. Har arbetat inom media i snart 30 år, radio, tv och tidning. Ursprungligen kommer jag från Gotland, vilket hörs, särskilt om jag nyss varit ”hemma”. Jag gillar att fotografera i Växjö och på andra platser och gärna koppla det till en tankebetraktelse om det passar. Människor väcker min nyfikenhet.

Vecka 40: Louise Oscarson

Hej! Louise Oscarson heter jag, är mitt i livet med småbarn och heltidsjobb. Jobbar på Almi som innovationsrådgivare där jag träffar länets företag och privatpersoner som har idéer om nya produkter och tjänster. I höst gör vi en spännande satsning mot etablerade företag som brinner för produkt- och tjänsteutveckling. Jag bor på Hovshaga med mina två små tjejer och katten Maja. Hänger så ofta jag kan på CrossFit Linné, världens bästa träningsställe! Ni ska få följa med mig i min vardag, på jobb och fritid! Enjoy!

Vecka 39: Hunden Tage

Jag är en norfolkterrier, en liten ras med mycket personlighet. Jag älskar att leka och upptäcka nya saker. Under veckan som instagrammare kommer jag att besöka olika hundrastgårdar och visa er hur det är att vara hund i Växjö. Min matte heter Hanna och jobbar som lärare. Husse heter Dennis och arbetar på avdelningen barn och familj på Växjö kommun men nu är han är pappaledig och spenderar tiden med att vara ute med både mig och bebisen.

Vecka 38: Monica Modig Rauden

Jag heter Monica Modig Rauden och arbetar som hemslöjdskonsulent i Kronobergs län. Den här veckan har jag längtat till under flera år. VÄV17 genomförs i Växjö! Det kommer ni inte minst att märka på Storgatan under tre dagar. Under veckan kommer ni att få följa med mig på många av de platser som är involverade i Vävmässan och se både förberedelse och resultat.

Vecka 37: Malik Muhamedagic

Under min vecka kommer ni få följa med mig på mitt jobb som ekonom på Sensus studieförbund. Sensus är ett studieförbund som hjälper människor att utvecklas kunskapsmässigt men även personligt. Vi lyfter fram viktiga områden så som relationer, rättigheter, hållbarhet och livsfrågor och jag vill dela mig det under veckan. Men självklart blir det även fritid!

Vecka 36: Erika Lagergren

Erika Lagergren heter jag och jobbar till vardags som projektledare och utbildare på Region Kronoberg. Den här veckan kommer ni att få följa med mig under ett av Sveriges viktigaste matevent. Jag sitter med i styrgruppen för MAT och projektleder även seminarierna och monterytorna på Växjö Konserthus. MAT arrangeras för sjunde året i Växjö och under två dagar möts över 50 000 besökare för att uppleva, smaka och inspireras av den närproducerade, småskaliga och hållbara måltiden.

Vecka 35: Xandra Matson

Jag heter Xandra Matson och är 25 år. Jag debuterar som romanförfattare hösten 2017, är novellist och hobbyfotograf. Mixar kreativitet med familj, hund, träning och glittrigt rosé. Jag skriver hellre på skrivmaskin än på dator och penna & papper är mina lojala följeslagare.

Vecka 34: Sofia Lindwall EK

Jag heter Sofia Lindwall Ek och är gårdsföreståndare på Växjö 4H-gård. Växjö 4H-gård drivs av en ideell förening och ligger på Hovshaga i Växjö. 4H finns i hela världen och startade i USA 1902. Under min vecka får ni följa med i vår vardag med att ta hand om alla djur på gården och under våra aktiviteter.

Vecka 33: Edvard Kemner

Jag heter Edvard Kemner och är 40 år. Jag är Växjöbo sedan barnsben och bor idag på Kampen där jag har gångavstånd till både bad och motion. På vardagarna arbetar jag med strategiska inköp på Atea Logistics AB, ett företag som jag varit trogen i över 20 år. Vid sidan om jobbet har jag en hel del olika samhällsengagemang. Mestadels av min fria tid lägger jag på klubben i mitt hjärta, Växjö Kappseglingsklubb. Där har jag varit verksam i över 30 år både som seglare men även coach och nu som ordförande. Jag har också de senaste fyra åren varit koordinator för Barncancertrampet, ett event som startades av min goda vän Pierre Davidsson. Barncancertrampet har blivit ett populärt årligt inslag bland Växjöborna där alla, gamla som unga, kan göra en god insats för cancersjuka barn. Så denna vecka kommer bjuda på en blandad kompott av vardagsliv, arbetsliv, båtliv och cykelliv.

Vecka 32: Åskar Lilja

Halloj Växjö! Åskar Lilja här. Den här veckan ska ni få följa mej å (förhoppningsvis) få en liten inblick i mitt liv som konstnär. Andra saker som kan vara kul att veta, å som ni troligtvis kommer att märka är att jag älskar (lite udda) detaljer, håller stenhårt på östers if samt ”äger” en ganska så fantastisk katt. Gött mos då kör vi!

Vecka 31: Kjell Johansson

Jag är en mångsysslare av rang. Numera pensionerad lärare som skriver läromedel i engelska och även faktaböcker på svenska men också fiskeguide som tar ut turister och andra på fisketurer, och lär dem att även få napp när inte jag är med. Jag ska publicera mina fiskeböcker på tyska och engelska och några andra ”fiskespråk” på nätet så det jobbar jag också med. Pop- och rockmusik är ett stort intresse och det utnyttjar jag även när jag spelar på Kafé de Luxe ibland. Jag har två barn och fyra barnbarn som jag hälsar på och tröttar ut mig krypande på alla fyra i några dagar. Då behövs inget gym-kort. Fotboll (Öster), tennis och ishockey är de sporter jag helst tittar på. Jag har varit aktiv i alla och min form kunde beskrivas som jämndålig. Jag hade en rätt stabil och låg lägstanivå. Välkommen till min vecka!

Vecka 30: Scensommar

Therése Johansson och Suwat Khanh heter vi! Vi arbetar med Scensommar, Växjö kommuns stora sommarsatsning som nu går för tredje året i rad. Scensommar bjuder på musik, nycirkus och teater runt om i kommunen, allt med fri entré och under bar himmel! Nytt för i år är att vi också gör några stopp i grannkommunen Alvesta. Den här veckan får ni hänga med oss ”backstage”. Det blir en exklusiv inblick i vad som händer bakom scenen och de varierande arbetsuppgifter vi har. Hoppas att du vill följa oss från en solstol, för att sedan packa picknickkorgen och besöka något av Scensommars alla arrangemang. Vi ses i vimlet!

Vecka 29: Emma Gustavsson

Hej! Jag heter Emma Gustavsson och tränar och tävlar för Crossfit Växjö. Min familj består av man och två tonåringar, två hundar och ett marsvin. Under min vecka kommer ni att få se hur man kan träna crossfit och jag kommer även att förklara till exempel hur en wod (workout of the day) kan se ut, även kallad dagens pass. Jag vill visa att alla kan hitta glädjen i denna träningsform, ung som gammal.

Vecka 28: Louise Magnusson

Jag heter Louise Magnusson, och jobbar som innesäljare på Fortnox. Under min vecka kommer ni på följa med på mig på jobbet, båtturer i Helgasjön, besök på några utav Växjös guldkorn och mycket mer! Hoppas vi ses!

Vecka 27: Rami Alkenayeh

Rami heter jag. En 24-åring som kommer från Syrien och har varit i Växjö i snart två år. Jag studerade lite kemi i ett år på Damaskus universitetet. Jag tycker om musik, speciellt klassisk musik, träffa nya människor och kulturer. Numera jobbar jag som ungdomscoach och projektassistent på ett arvsfonden- projekt som heter ”Drömmarnas kontor” där jag är ansvarig för främst integration. Jag pluggar svenska varje måndags- och onsdagskväll på Centrum för vuxnas lärande Växjö. Under min vecka kommer jag att presentera till er några saker från min kultur, ge goda exempel på integration och visa skönaste och bästa arbetsplats i Växjö (Nätverket SIP) där jag jobbar. I allmänt så kommer ni att se hur en väldigt integrerad nyanländ lever i Växjö.

Vecka 26: Daniel Jelander

Jag heter Daniel Jelander och är en Växjöbo och fotbollspappa som till vardags arbetar som optiker på Storgatan. När inte arbetet stör så är jag engagerad i vänortsprojektet Sister City Soccer Cup som är drar igång 21 juni och sträcker sig till 6 juli. Det är ett helt fantastiskt projekt där vi i år tar emot våra vänner från Duluth och visar dem vår vackra stad och dess natursköna omgivningar. Under denna vecka kommer ni få en inblick i hur projektet fungerar och hur vänskapsband knyts mellan Växjöbor och amerikanerna från Duluth. Det blir rapporter från både fotboll, utflykter och andra aktiviteter.

Vecka 25: Magnus Petersson

Mitt namn är Magnus Petersson och till vardags arbetar jag som grafisk kommunikatör och bildkonstnär. Snart är det midsommar och för väldigt många väntar en lång och härlig semester. Häng med mig denna veckan; ni kommer få tips på utflyktsmål och evenemang i och kring Växjö, även få en inblick i den ädla konsten att måla akvarell!

Vecka 24: Tilda Lexert

Mitt namn är Tilda och jag är en 21-årig helt vanlig Växjöbo. Under veckan ni ska få följa mig är jag lite mittemellan skulle man kunna säga. Mellan jobb, mellan studier och mitt i livet. Fram tills dess jobbar jag som säljare på Team Sportia och efteråt jobbar jag som konfaledare på Sveriges bästa konfaläger. Under instagram-veckan är jag i princip helt ledig. Detta betyder alltså att jag har gott om tid att visa er Växjös allra bästa! Häng med!

Vecka 23: Åsa Karlsson Björkmarker

Jag är Växjöbo, socialdemokrat och kommunalråd. Men jag är också tvåbarnsmorsa, mitt i en flytt och född Västgöte. Min vecka kommer att vara en salig blandning av budgetarbete för ett mer jämlikt Växjö, ett flyttlass till Öster och så blir det ett stopp i Stockholm. Kanske tittar kungen in på instagramkontot nån av dagarna. Ja, det vill säga om det blir som planerat men ärligt talat – Det blir det sällan.

Vecka 22: Oliver Rosengren

Växjöbo, kommunalråd och nämndordförande, med ansvar för arbetsmarknad, integration, vuxenutbildning och socialtjänst. Under veckan får du följa med mig bakom kulisserna i växjöpolitiken.

Vecka 21: Anette Brunsell

Jag är en skribent och trädgårdsfotograf som brinner för odling och hållbart leverne. Driver också trädgårdsbloggen Rost och rädisor om livet i min mormorsträdgård med odling, växthus och höns i Benestad, Alvesta kommun. Jag kommer att visa de gröna oaserna i Växjö och särskilt hålla utkik efter odlat och ätbart. Efter att tidigare ha varit bosatt i stan under många år känner jag till både skrymslen och vrår. Redan nu vågar jag lova besök på torgdag, stadsodling och Vallens koloniområde.

Vecka 20: Jardel de Sousa

Jag är född i Brasilien och är utbildade dansare på Kungliga Balettskolan i Stockholm. Jag jobbar idag som koreograf och dansare och driver egen verksamhet inom fashion, dans, catwalk och personlig träning där hållning är min specialitet. Under min vecka kommer ni bland annat att få se bilder av träning, Växjös street fashion, och dans.

Vecka 19: Anna-Karin Axelsson

Jag heter Anna-Karin Axelsson och är bibliotekschef i Växjö. Jag har jobbat med bibliotek i över trettio år och tycker fortfarande att bibliotek är fantastiska och spännande och alldeles nödvändiga i vårt samhälle. Den här veckan kommer det att vara extra mycket kring bibliotek i Växjö eftersom vi är värdar för Biblioteksdagarna, en nationell konferens för biblioteksbranschen. Ni kommer att få följa med mig när jag visar Växjö för våra besökare.

Vecka 18: Diego Dogge

Denna vecka är det innebandy-VM för juniorer i Växjö. Diego Dogge är en profil inom innebandy-Sverige och har själv mängder med följare på instagram. Så en vecka full av innebandy utlovas.

Vecka 17: Malin Matson

Växjö för mig är kultur i form av magi och humor, en perfekt knutpunkt till övriga Sverige och helt enkelt staden jag l ängtar hem till när jag är ute och reser i mitt jobb som Eventkoordinator, Kongressgeneral, standup-komiker och konferencier.

Vecka 16: Aref Yousefi

Aref heter jag och jag kom till Sverige från Afghanistan för ett och ett halvt år sen. Jag har nu bott i Växjö i drygt ett år. Jag är praktikant på Studjefrämjandet, programledare på Kristen närradio Växjö, ansvarig på Sverigehazarernas förening, språkundervisare på Röda korset och missionär. Jag är engagerad i flyktingfrågan och afghaners rätt att fly undan kriget i sitt hemland. Den tid jag får över lägger jag på musiken, framför allt genom Frihetsbandet som spelar musik från både Mellanöstern och Västvärlden.
Vecka 15: Ulrik Wallertz 

Jag heter Ulrik och är 41 år. Jag äger Intersport Grand Samarkand ihop med min kusin Janne. Jag bor på hov i Växjö med min sambo, mina två bonusbarn och hunden Kenzo. Denna veckan kommer ni få följa mig på jobbet och på fritiden.

Vecka 14: Marie Nilsson

Marie Nilsson heter jag och jobbar på Norremarks Återvinningscentral. Jag bor på Hovshaga med min sambo och två tjejer, sex och åtta år gamla. Denna veckan ska ni få följa mig i mitt arbete, där vi gör allt ifrån att hantera farligt avfall till att leta bilnycklar i containrarna. Vi hjälper er att sortera rätt! Väl mött!

Vecka 13: Fredrik Isberg

Jag arbetar som chefstränare på Växjö Simsällskap som är den största ideella föreningen i Växjö. Jag har jobbat som simtränare i 20 år och under vecka 13 kommer jag visar upp hur en vecka ser ut hos oss. På helgen har vi också vårt största arrangemang under året, nämligen tävlingen Arena Glasriket Cup. Jag sjunger också var som helst och nästan vad som helst så musik och idrott är mina två största passioner.

Vecka 12: Elin Atlas Björklund

Denna vecka lämnar jag kontoret på Kronobergsgatan 7 i Växjö för att i min roll som vikarierande verksamhetskoordinator på Naturskyddsföreningens regionala kansli Sydost ta er med på föreläsningar, workshops och andra arrangemang under Växjö Earth Week. Förutom att ge er information om viktigt miljö- och hållbarhetsarbete kommer jag ta er med bakom kulisserna i mitt privatliv som under våren präglas av Växjö Pride 2017. Jag vill även passa på att presentera så många som möjligt i mitt lilla men ack så underbara nätverk i Europas grönaste stad!

Vecka 11: Paula Högström

Jag är en klänningstokig, bokbloggande, barn- och ungdomsboksnörd som tittar lite för mycket på tv-serier. Jobbar som barn- och ungdomsbibliotekarie på Växjö stadsbibliotek. Lever och andas böcker. Det blir en vecka fylld av färg, böcker och läsning.

Vecka 10: Daniel Enestubbe

Jag heter Daniel Enestubbe. Under kvällstid skriver, poddar och bloggar jag om sport i allmänhet och hockey i synnerhet på Smålandsposten. På dagarna lever jag ett tempofyllt liv på landet med familj och hästar. Under min vecka räknar jag bland annat med följa Växjö Lakers och Växjö Vipers slutspurt i seriespelet.

Vecka 9: Anna Sjödahl

Du kan ta en smålänning ur Småland men aldrig Småland ur en smålänning. Så är det för min del! Anna Sjödahl heter jag och jobbar till vardags på Destination Småland, där vi jobbar med att utveckla och marknadsföra besöksnäringen i vårt län, för att få fler besökare att upptäcka vårt sköna Småland. Den här veckan får ni följa med mig till mina sköna platser där jag rör mig såväl på jobbet som på min lediga tid.

Vecka 8: Anna Wessman

Jag heter Anna Wessman och är en elitsatsande spjutkastare som tävlar för IFK Växjö. När jag inte tränar studerar jag ett masterprogram inom innovation och produktutveckling på Linnéuniversitetet. Under min vecka kommer jag visa upp vilken fantastisk idrottsstad, framförallt friidrottsstad, Växjö är. Ni kommer även få följa med bakom kulisserna på Inomhus-SM i Friidrott som går i Telekonsult arena. Där har jag det roliga uppdraget att agera speaker.

Vecka 7: Emma Andersson

Mitt namn är Emma och jag är projektledare för Växjölöftets jobb- och utbildningsmässa. Jag är en fotbollsnörd som har svårt för att sitta still och jag älskar schlager! Mycket av min lediga tid går åt till träna fotboll i Moheda IF eller mitt styrelseuppdrag i föreningen. Under min vecka kommer ni att få följa förberedelserna inför Växjölöftets jobb- och utbildningsmässa och givetvis massa tankar kring Melodifestivalen som sänds från Växjö denna vecka. Välkommen till min vecka fylld med mässglans, mellomys och fotbollsträningar!

Vecka 6: Adam Karlsson

Adam Karlsson heter jag, 21 år bosatt i Växjö och arbetar som undersköterska. Under denna vecka får ni följa med mig på min arbetsplats Akutvårdsavdelning/Akuten och se vad jag hittar på utanför arbetsplatsens dörrar i vårt Växjö, Vi ses!

Vecka 5: Emma Cajnerud

Jag heter Emma och jobbar som skribent och kreatör på reklambyrån GoBrave i Växjö. Fotar ofta och gärna, inspireras av människor som gör saker från hjärtat och har en näst intill nördig passion för inredning, loppis och vackra miljöer. Växjö har många smultronställen, och under denna vecka ska jag försöka visa några av mina. Häng på vettja!

Vecka 4: Susanne Rydén

Jag är en kulturarbetare förankrad i det småländska kulturlivet, med goda kontakter och insikt i såväl Sveriges som övriga Europas musik- och kulturliv. Är sedan mars 2015 orkesterchef för Musica Vitae och har sedan tidigare 25 års erfarenhet som sångerska på världens olika scener. Jag är också initiativtagare till och drivande kraft bakom Smålands Kulturfestival. Välkommen till min vecka då det bland annat vankas kulturnatt!

Vecka 3: Kari Ahlqvist

Jag heter Kari och jobbar på det kommunala fastighetsbolaget Vöfab. Under min vecka kommer ni framförallt få följa vad som händer på mitt jobb, och det är en hel del i en växande stad där vi har många hus att ta hand om, men också bygger nya. Det blir också några glimtar från min fritid, där ett av mina intressen är kultur. Ja, jag kan nog kallas kulturtant om definitionen är en medelålders kvinna som konsumerar eller ägnar sig åt kultur. Välkommen till min vecka!

Vecka 2: Eddie Andersson

Mitt namn är Eddie Andersson och jag är växjöbo sedan födseln. Startade Bläck & Co reklambyrå för snart 25 år sedan och där jobbar jag som Art Director. Spelat musik i en lång rad band genom åren och nu är jag tillbaka i samma elektroniska genre där jag en gång började, Esselbon och Ripoux heter de projekt jag jobbar med nu. Förutom nedslag i kulturella och kreativa sidor av Växjö kommer min vecka förhoppningsvis visa upp en del naturupplevelser då jag gärna utforskar den omgivande naturen med kamera och kikare.

Vecka 1: Elisabeth Anderberg

Elisabeth Anderberg heter jag, men det är väldigt få som inte kallar mig för Bettan. En gammal raggarbrud från Moheda som idag driver PR-byrån Skatan PR och är delägare samt vd i det nystartade bolaget Wevlr som sysslar med framtidens sociala media. Jag är också krönikör på Vxonews. På min fritid är jag materialare för U15 i Växjö Lakers och en engagerad hockeymorsa. Och så älskar jag verkligen Växjö. Det känns som om det bubblar i hela staden och allt är möjligt. Så tillsammans med er så kommer vi att kickstarta 2017!