Sissela Kyle

Tio år efter den stora succén med ”Dina dagar är räknade” ställer sig Sissela Kyle äntligen på scen med soloföreställningen ”Etta på listan!” – en kaxig föreställning om livet, listor och hur det är att vara Sissela Kyle. Den 20 mars kommer Sissela till Växjö Konserthus. 

”Etta på listan” är en kaxig och listig föreställning där Sissela Kyle tillåter sig själv att förundras, förfäras och flamsa om den hon är idag. Föreställningen utgår från Sissela Kyles besatthet av att göra listor. Inköpslistor, att göra-listor och olika topplistor har hjälpt henne att hålla ordning på sitt liv.

Mot dagens slut går ingenting upp mot den stora tillfredsställelsen i en avbockad att-göra-lista. Tiden är begränsad och listor har hjälpt mig att ta vara på den. Nu är jag 62 år och har för första gången en svindlande känsla av att vara tidlös, säger hon.

Sissela Kyle är en av Sveriges mest hyllade skådespelare och har dessutom utsetts till Sveriges roligaste kvinna. Hon har vunnit en lång rad priser för sina insatser på scen och hennes senaste soloföreställning, “Dina dagar är räknade”, blev en succé med ungefär 150 utsålda föreställningar över hela Sverige.

Biljetter -> ticketmaster.se / Biljettcentrum 0470-416 00

Foto: Markus Gårder