Messiah Hallberg

En av Sveriges starkaste humorröster ger sig ut på sin andra soloföreställning. Efter att ha turnerat med kritikerrosade Den missförstådde profeten och blivit utsedd till årets manliga komiker 2018 följer Messiah Hallberg nu upp med en självutlämnande och naken standupshow om tvåsamhet. Det står även klart att stjärnskottet Johanna Nordström följer med som exklusiv support och förstärker turnén ytterligare.  ”Scener ur ett äktenskap – En standupshow om att bli ihop, bita ihop och bryta ihop” kommer till Palladium i Växjö den 8 november. 

Messiah Hallberg har under de senaste åren etablerat sig som en del av den svenska humoreliten. Han har setts i såväl Parlamentet som Finaste familjen och klev nyligen in som ny programledare för Vakna med NRJ. Hans första soloföreställning Den missförstådde profeten lovordades av kritikerna över hela landet. I den gjorde han upp med sitt förflutna och det som länge präglat hans material på standupscenen. Temat för den nya showen är kärlek, hat och relationer där Messiah utgår ifrån sitt eget förhållande.

Bara en idiot försöker sig på en kärleksrelation idag. Ändå gör folk det, varje dag, hela tiden. Det här kommer bli det mest personliga jag gjort på scen, min egen variant på Knausgårds Min Kamp, fast förhoppningsvis något roligare. Att man dessutom får med Johanna Nordström, Sveriges nästa humorstjärna, på köpet är det nästan för mycket bra på en kväll. Men det ska gå, säger Messiah.

Biljetter -> ticketmaster.se / Biljettcentrum 0470-416 00