John Lundvik live feat The Mamas

Nu står det också klart att John Lundvik, tillsammans med den bejublade gruppen The Mamas, ger sig ut på vägarna under hösten 2019! Den 11 oktober besöker de Växjö Konserthus. 

John Lundvik är artist och låtskrivare med en rad prestigefulla fjädrar i hatten. Under två raka år har han tagit sig direkt till final i Melodifestivalen – i år vann han hela spektaklet med ”Too Late For Love” och 2018 tog han sig direkt till final och säkrade en plats i topp 3-listan med ”My Turn”. Tillsammans har de två singlarna idag streamats över 26 miljoner gånger, och John Lundvik har äntligen släppt sin debut-EP med titeln ”My Turn”.

Jag lever verkligen min dröm. Att få följa upp Melodifestivalen och det makalösa Eurovision-äventyret med mer ny musik och en egen turné känns helt fantastiskt! Att få gästa dessa fina städer i Sverige och dessutom få möjlighet att bjuda våra nordiska grannländer på konsert är så spännande. Jag är så stolt och glad över att The Mamas har valt att följa med mig även på denna resa. Teamkänslan vi har är svårslagen och helt ovärderlig! Hälsar John.

Biljetter -> ticketmaster.se /  Biljettcentrum 0470-416 00