Växjö & Co söker turistinformatör

Inom Växjö & Co jobbar vi med att sälja och marknadsföra Växjöregionen som destination för möten, evenemang och turism. Växjö & Co ansvarar även för Växjö Turist Center. Nu söker vi en

TURISTINFORMATÖR

Som turistinformatör är du ansiktet utåt för Växjö som destination. I ditt arbete är turisten/besökaren viktigast och dina uppgifter kommer att vara kopplade till att guida denna i sitt besök. Du informerar om bland annat sevärdheter, boende och evenemang. I arbetet ingår även en del administrativa uppgifter. Den fysiska placeringen är på Växjö Turist Center.

Till vårt team söker vi en prestigelös och flexibel person som kan arbeta självständigt och tar egna initiativ. Som turistinformatör är kontakten med turister/besökare men även andra intressenter inom besöksnäringen viktig och vi ser att du trivs i sociala sammanhang och har ett serviceinriktat sätt.

Svenska, tyska och engelska samt datorvana och kunskaper i Office- paketet är krav. Likaså är 3 årig gymnasieutbildning. Har du dessutom ett intresse av Växjö och Småland samt eftergymnasial turismutbildning är det meriterande. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 60 % med möjlighet till utökade arbetstider beroende på säsong.

Skicka din ansökan till jobba@vaxjo-co.se senast 15 januari

Frågor om tjänsten besvaras av Peter Knutsson: 0470-73 32 61

 

Läs annonsen som pdf:

Turistinformatör Växjö & Co

Relaterade nyheter