2016-11-18

Växjö & Co satsar vidare på outdooraktiviteter

Inför sommaren 2016 tog Växjö & Co tillsammans med outdoorpartnern PepUp fram ett koncept kring outdooraktiviteter i Växjö. Nu utökas konceptet med vinteraktiviteter.

Inspirationskampanjen kring Växjös outdooraktiviteter, som tagits fram i samarbete med outdoorpartnern PepUp, lyfte sommarstaden Växjö under säsongen som gick. Konceptet har nu fått en uppdatering med vinteraktiviteter där Växjös officiella besöksguide, vaxjoco.se, har fyllts på med inspiration som visar staden från sin bästa sida.

– Vi vill tillsammans slå ett slag för att Växjö lever året om och för alla de fantastiska möjligheter vi har runt knuten, säger Lisa Långström, VD på PepUp. Mat, kultur, natur och ett äventyr precis utanför dörren är Växjö i ett nötskal.

Snö och minusgrader är ingen anledning att stanna inne

Snö och kyla skapar förutsättningar till utomhusaktiviteter av många olika slag, såsom isfiske, längdåkning, skridskoåkning och pulka. Växjö & Co:s outdoorsida lever året runt vidare som en ständig inspirationsskälla till bofasta och besökare.

– Den stadsnära naturen lockar till att slå sig ner på stan med en kopp varm choklad efter att ha fått rosiga kinder utomhus i vinterkylan, avslutar Lisa Långström.

För mer information;

Lisa Långström, PepUp, 076 846 66 50

Martina Batur, Växjö & Co, 0470 73 32 64

Relaterade nyheter