After work

Ät och drick där Växjöborna går på AW

Tips på after work i Växjö

Ta seden dit man kommer. Häng en kväll där Växjöborna brukar göra sin ”After Work”. Låt shoppingrundan leda till drinkar och mat på någon av Växjös alla barer och restauranger. En ”After Shopping” helt enkelt! Här listar vi några ställen.

The Bishops Arms

The Bishops Arms är det självklara valet för alla ölälskare. Med sin brittiska pubmiljö på Sandgärdsgatan i Växjö tillhandahålls mellan 100 – 300 flasköl och 22 – 35 olika fatöl, som till största del representeras av svenska och utländska mikrobryggerier. På menyn finns klassiska pubrätter och vill du utmana kollegorna finns även pubquiz.

PM & Vänner Bar

Varje fredag från och med klockan 17 bjuder PM Bar in till After work med unika priser i baren och musik presenterad av en speciellt inbjuden Växjöprofil.

Kafé de luxe

Hos Kafé de luxe är det alltid hålligång hela veckan lång, vare sig det är livespelning eller någon öl- eller vinprovning. Hit kan du alltid dra med kompisarna för skönt häng.

Chapter House

I en källare på Klostergatan hittar du Chapter House, en gastropub med engelsk touch. Här serveras över 150 hantverksöl att välja mellan och de har en ginmeny samt erbjuder ginprovning. Pubmenyn består även av kötträtter som de själva har rökt, men även klassiska rätter som Bookmaker Toast och Fish and Chips.

Vineria di Massimo

Inne i Bländapassagen finns vinbaren Vineria di Massimo som serverar goda viner och antipasti. Den italienska baren serverar även utvalda rätter från restaurangen Massimo som ligger vägg i vägg.

Lagerlunden Bistro & Bar

I anrika stadshotellet hittar du Lagerlunden Bistro & Bar med sin avslappnande miljö. Här serveras klassiska rätter och det finns ett stort antal viner på glas samt många goda ölsorter.